Kirjaudu sisään
Asiakkaita

S-ryhmän iltaravintoloiden FunCard toteutettiin neocrm.fi:n avulla

"Suuren ravintolaketjun toimintojen yhdistäminen ja sekalaisen korttiviidakon karsiminen olivat pääasiallisimmat syyt neocrm.fi:n valitsemiseen. Järjestelmä on ominaisuuksiltaan monipuolinen ja antaa meille työkalut vaativankin iltaravintola-asiakkaan sitouttamiseen", kertoo S-ryhmän iltaravintoloiden ketjupäällikkö Miko Kamppuri.

Kortissa on runsaasti loistavia toimintoja, joiden ympärille voisi rakentaa vaikka mitä!

Helsinki Club on yksi Suomen S-ryhmän iltaravintoloista, jossa FunCard toimii. "Asiakkaamme ovat tottuneet tasokkaaseen palveluun ja runsaaseen tapahtumatarjontaan. Jos ravintola ei kykene tarjoamaan ykkösluokan menoa, asiakas etsii sitä muualta. neocrm.fi on vahva tekijä, kun haluamme sitouttaa hänet", kiteyttää Helsinki Clubin Night Club Manager Teemu Welin.

Välitön palaute markkinoinnin onnistumisesta

neocrm.fi:n avulla markkinointia on helppo suunnata halutulle kohderyhmälle tietyllä alueella. neocrm.fi:n kävijätilastot antavat välittömästi palautteen markkinoinnin ja tapahtuman onnistumisesta.

FunCard on valtakunnallinen kanta-asiakaskortti SOK ketjuun kuuluvissa iltaravintoloissa. FunCard on voimassa 12 kuukautta ja se uusitaan maksullisella tekstiviestillä. FunCardilaiset hyötyvät kortistaan valtakunnallisesti ja paikkakunta- sekä ravintolakohtaisin eduin ja lisäksi ravintolat voivat viestiä heille tapahtumistaan.

Kävijäseurantaa FunCardilla

FunCard oikeuttaa valtakunnallisiin ja paikkakunta- ja ravintolakohtaisiin etuihin. Näitä ovat mm. vapaat sisäänpääsyt ja erilaiset tarjoukset. Edut saa FunCardilla. Tyylikkäässä mustassa kortissa on RFID-siru, joka tunnistaa kävijän, kun kortti luetaan lukijalaitteessa. "RFID on tärkeä ominaisuus tunnistamisen ja kävijätilastojen kannalta. Saamme myös ajantasaista ja mitattua tietoa markkinoinnin tehosta", Teemu toteaa. "neocrm.fi osoittaa meille aktiiviset asiakkaat, jotka ovat yleensä omassa ympäristössään mielipidevaikuttajia. Heille suunnattu markkinointi tuo meille lisää asiakkaita."

neocrm.fi S-ryhmän iltaravintoloissa

  • Valtakunnallinen kanta-asiakaskortti
  • Käytössä ketjuun kuuluvissa iltaravintoloissa
  • Käyntiseuranta lukijalaitteella
  • Oikeuttaa tuotetarjouksiin ja alennettuihin pääsymaksuihin
  • Kohdennettua viestintää
  • Hyödynnetään markkinoinnin suunnittelussa